Oliekeerringen
DichtomatikDichtomatik B.V. te Zwolle is in 1990 met haar activiteiten in Nederland gestart als zusterbedrijf van Dichtomatik GmbH in Hamburg (D).
Om er overal ter wereld zeker van te zijn dat we snel kunnen leveren, heeft Dichtomatik haar netwerk van filialen steeds verder uitgebreid. Op dit moment hebben we in Europa acht vestigingen: in Engeland, Zweden, Nederland, Frankrijk, Oostenrijk, Hongarije, Italië en de hoofdvestiging in Duitsland. Daarnaast hebben we diverse vestigingen in de Verenigde Staten, Canada, Midden- en Zuid-Amerika en vanaf begin 2012 is er een Dichtomatik in China voor het Aziatisch gebied.

Iedere vestiging is zelf voorraadhoudend en betrekt in principe alle goederen vanuit het centrale magazijn in Hamburg waar meer dan 55.000 verschillende afdichtingen op voorraad liggen. Met ons centrale magazijn hebben wij een directe dataverbinding zodat wij op ieder moment over actuele voorraadcijfers beschikken. Dagelijks worden onze voorraden in Zwolle op peil gehouden door aanvoer vanuit Hamburg.
 
Ons automatiseringssysteem mag perfect genoemd worden: niet alleen de interne communicatie tussen de diverse Dichtomatik bedrijven maar ook naar onze afnemers toe verloopt de communicatie naadloos. Iedere order die wij boeken wordt automatisch per email aan de klant bevestigd. Zo weet onze klant direct de actuele status van zijn order. Tevens sturen wij per zending een verzendbevestiging met daarop het track en trace nummer van de vervoerder. Wanneer u beschikt over een login voor onze webshop kunt u actueel onze voorraden en prijzen zien.

Waar u ook bent – wij zijn dichtbij!

Het opzetten van lokale Dichtomatik bedrijven blijkt uitstekend te werken. Zo zijn we overal dicht bij de klant. De plaatselijke voorraden zijn telkens afgestemd op de specifieke behoefte van de betreffende markt en daardoor kunnen we heel snel leveren.


Iedere individuele medewerker in het Dichtomatik team zet zich in om onze slogan „Any seal. Any time.” waar te maken. Daarbij kan de klant rekenen op onze volle aandacht, of het nu gaat om een alledaagse bestelling, het verzorgen van een speciale afdichting of een complex technisch advies.

Wij willen voor onze klanten de eerste keus zijn!

 

 

Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Oliekeerringen